• Gratis in brievenbus bezorgd
  • Fair Trade & Authentiek
  • Bij elke bestelling een boom

Over ons

Alles voor een Zenvolle ervaring

Over ons

Alles voor een Zenvolle ervaring

Een cadeau vanuit het Hart

Hoe verrassen we tegenwoordig onze dierbaren? Juist, met een bloemetje. Helaas is de bloemenindustrie niet altijd even duurzaam… Kan dat niet beter? Soulgreet is dé duurzamere keuze voor het versturen van liefdevolle verrassingen. Betekenisvolle brievenbuscadeaus recht uit het hart!

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk dat rust en harmonie brengt in het drukke leven van je dierbaren? Ontdek onze unieke Zen Brievenbus Geschenken Service! Bij ons draait alles om het versturen van vredige momenten rechtstreeks naar de deur van je vrienden, familie of collega’s.

Zen in een Doosje

Onze zorgvuldig samengestelde geschenkdozen zijn gevuld met rustgevende items zoals aromatische zeepjes, kalmerende wierook, edelstenen en andere verrassingen die de ontvanger helpen om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. De authentieke producten worden lokaal ingekocht.

Zenvolle Levering

Onze Zen Brievenbus Geschenken worden rechtstreeks naar de deur van de ontvanger verzonden. Geen gedoe met postkantoren of lange wachttijden – gewoon pure ontspanning op hun drempel. Brievenbuspakketjes zijn daarnaast een stuk duurzamer en worden door onze bezorger Co2-neutraal bezorgd.

Duurzaamheid voorop

We streven naar duurzaamheid in elk aspect van onze service. Van milieuvriendelijke verpakkingen tot ethisch verkregen producten, we zijn toegewijd aan het zorgen voor zowel de ontvanger als de planeet.

28.231 bomen geplant

Wij planten bij elke bestelling een boom
Duurzaamheid